Vacature DIRECTIESECRETARIS


Ben jij de 

DIRECTIESECRETARIS (m/v

die wij zoeken? 

  • Heb je een voor deze functie relevante opleiding afgerond en heb je enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie?
  • Beheers je zowel de Duitse en Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en beschik je over goede communicatieve vaardigheden?
  • Kun je onder druk werken en heb je een goed analytisch denkvermogen?
  • Ben je een echte teamspeler? Heb je organisatietalent? Ben je bovendien doortastend?

Solliciteer dan naar deze functie!

Als directiesecretaris ondersteun jij het management beleidsmatig, bestuurlijk en administratief.

Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van vergaderingen en zorgt voor een goede verslaglegging van deze vergaderingen. Je begeleidt de besluitvormingsprocessen en de ontwikkelingsprocessen.

Je zorgt dat de agendering, de vastlegging van besluitvormingsdocumenten en de uitvoer van de besluiten optimaal verloopt.

Je draagt zorg voor de postverwerking, zorgt voor een efficiënte verwerking van de diverse betalingen en bewaakt de rekeningen. Daarnaast stel jij de maandoverzichten op (in samenspraak met de belastingadviseur).

Je beantwoordt de vragen van het personeel en zorgt voor de urenregistratie, de vakantieplanning en de arbeidscontracten.

 

Herken je jezelf in deze vacature en durf jij de uitdaging aan? Stuur je motivatiebrief inclusief je CV, in zowel het Duits als het Nederlands, naar sollicitatie@geyer.nl t.a.v. dhr. R. Schmiederer.

Heb je vragen naar aanleiding van deze advertentie, neem dan contact op met dhr. G. Hurenkamp via 055 5998200.

 

 

Download hier een PDF van de vacature