Kabelverdelerkasten in bouwhoogte 1350mm


Al enige tijd voert Geyer de bekende polyester buitenopstellingskasten in diverse maten. Deze kunststof kasten zijn er nu ook in 1350mm hoog, te verstaan de SLG431/M/P, SLG432/M/P en de SLG433/M/P. Via deze link kunt u de flyer downloaden met daarop de gegevens over de kasten. Doordat ze nu ook in 1350mm te leveren zijn, zijn bij diverse netbeheerders de kasten uitermate geschikt zijn voor een energie aansluiting buitenshuis. Geyer heeft hiervoor de Expertise in huis. 

Bij het plaatsen van een buitenopstellingskast is het van het grootste belang rekening te houden met de richtlijnen van de netbeheerder. De Geyer kast SLG433M voldoet bij veel netbeheers aan de norm die gesteld word.Via onderstaande linken kunt u van de desbetreffende netbeheerder hun voorwaarden downloaden. 

Liander

 

 

Enexis

 

 

 

 

Stedin


GEYER, Altijd de juiste verdeelinrichting!

Geyer Nederland b.v. is een zelfstandige Nederlandse onderneming welke producent is van producten voor het beheersen, bundelen en beveiligen van elektrische energie tot 5000A. Vanuit Apeldoorn worden zowel de materialen alsmede compleet gemonteerde verdeelinrichtingen geleverd. Omdat de kwaliteit van een verdeler afhankelijk is van het ontwerp en de wijze van montage bouwt Geyer als fabrikant al zijn verdelers in eigen werkplaats. Uiteraard volgens de DIN EN 61439.